Esküvői
trendek

2023
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Sírok, ha sírsz, ha ragyogsz, ragyogok,Néma barátod, rabszolgád vagyok,Alázatos és bizalmas barát,Aki nem kér semmit, csak néz és imád,És nem akar lenni, csak általad,Csak az árnyéka annak, ami vagy."


Szabó Lőrinc

Tizenegyedjére is igen!

Oszd meg a cikket: Válassz

Van olyan, hogy rossz napot, rossz helyszínt választunk az esküvőnknek, de ki hallott már olyat, hogy valaki tízszer essen ugyanabba a hibába. Nicky és Trevor Pretty-vel ez történt, de tíz sikertelen házassági kísérlet után végre mégis sikerült összeházasodniuk. Próbálkoztak otthon és külföldön, szárazföldön és hajon, de mindannyiszor valamilyen akadályba ütközött eddig a házasságuk, míg végül tizenegyedszerre sikerült összekötniük az életüket.

Az esküvői pech-sorozat három évvel ezelőtt kezdődött, amikor ez a dél-angliai pár elhatározta, hogy egybekel Cipruson. Az esküvő azonban meghiúsult, mert több családtag, köztük a vőlegény testvére is lemondta a meghívást, gyermeke váratlan megbetegedése miatt.

 

A következő esküvőt ugyanabban az évben egy tengerparti kisvárosban tervezték, de a házasság közeledtével egyre magasabb árat kértek. Így ezt az esküvőt is el kellett halasztani, de a pár nem adta fel a reményt és Hongkongban tűzték ki a legújabb esküvőjüket. Itt a problémát egy házassági anyakönyvi kivonat okozta, ugyanis öt nappal később kapták volna kézhez és a távozásuk után egy nappal, így ez az esküvő sem jöhetett létre, de itt a szertartást még időben le tudták mondani, így csak a repülőjegyek költsége veszett kárba.

 

Egy év múlva egy termet akartak bérelni, de egy másik pár túllicitálta őket. A következő kísérletük során egy helyi anyakönyvvezetőnél szeretek volna megesküdni és otthoni fogadást adni, de a szomszédok csendháborítástól tartva, ezt az elképzelésüket is megakadályozták. A pár ezek után ismét külföldre vágyott és a Fidzsi szigeteket választották volna a következő esküvőjük helyszínéül, de a rokonok túl drágának tartották és lemondták a meghívást. Így ezt az esküvőt már nem is próbálták megtartani. A pár hetedik alkalommal egy éttermi vacsorával egybekötött esküvőt képzelt el, de az anyakönyvvezető ugyanarra az időpontra véletlenül két esküvőt is elvállalt, így ez is fuccsba ment.

 

Nicky és Trevor Pretty

 

Nicki ezek után már az esküvő szó hallatát sem bírta elviselni, de Trevor mégis bizakodó maradt és tavaly októberben meglepte menyasszonyát egy újabb szertartással. Egy tengeri esküvőt adott volna ajándékba párjának a szomszédos Dorset-en, ám az esküvő napján szokatlan apály volt és a hajó kifutni is képtelen volt. A következő két esküvői kísérlet sem sikerült jobban, az egyik alkalommal a szervezők hibája miatt nem jöhetett létre, a másik alkalommal pedig azért nem tartották meg, mert abban az időpontban nem tudott volna mindenki eljönni.

 

A szerencsétlen pár még ezek után sem adta fel és egy utolsó próbát tett. Megszerveztek egy újabb esküvőt ezúttal az ország másik végében, Edinboro-ban, de itt sem jártak sokkal nagyobb sikerrel, mert karácsony környékén egy olyan szokatlan hideg hullám vonult végig az országon, amely januárig, az esküvőjük napjáig is eltartott. A rokonok emiatt otthon maradtak, a pár azonban már nagyon elszánt volt ahhoz, hogy ne törődjön a rendkívüli hideggel és hóval. Csupán két tanúval autóba szálltak és elvezettek egészen Edinboro-ig, ahol tizenegyedszerre végre sikerült megházasodniuk. Véget ért a pech-széria, Nicki immár nem egy szerencsétlen menyasszony, hanem egy boldog feleség.

 

Mit gondoltok ezek után, az esküvőnknek tényleg mindenáron tökéletesnek kell lennie, vagy elég az is, ha azzal köthetjük össze az életünket, akit szeretünk? Gondoljátok végig, hiszen az embernek csak egyszer van esküvője az életben.

 

Forrás: www.mr1-kossuth.hu,  www.dailymail.co.uk

Fotó forrása: www.topnews.in

Képek: pinterest.com