Esküvői
trendek

2023
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Hogyha szeretsz, add a kezed És ne kérdezd, hogy ki vezetÉs ne kérdezd, hová megyünk,Csak az kívánd, hogy együtt legyünk."


Love story

Impresszum

Az oldal színvonalas működéséről kommunikációban, informatikában illetve a marketing területén jártas szakemberek gondoskodnak.

Az oldalt a Kreatív Vonalak Kft. készítette és szerkeszti:

Postacím: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
www.kreativvonalak.hu
info@kreativvonalak.hu

 

Felelős szerkesztők:

Nagy Barna
ügyvezető
(20) 243-9064
info@eskuvoimagazin.hu

Szilágyi József
szerkesztő
(20) 243-9065
info@eskuvoimagazin.hu

 

Szerkesztőség: 

Czriják Katalin

szerkesztő

info@eskuvoimagazin.hu

 

Magazinunkról

Az Esküvői Magazin Online Információs Magazin 2003 augusztusában azzal a céllal jött létre, hogy Debrecenben és környékén segítséget nyújtson házasulandóknak esküvőjük megszervezésében. 2005 augusztusától a honlap megújult formával és tartalommal várja a kedves olvasókat, immár országos tartalommal. Az új honlap kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk a magazin vonal erősítésére s az oldalon megtalálható rovatok, témakörök is kibővítésre kerültek.

Az olvasó hasznos információkat találhat három témakörben, úgy mint az Esküvői előkészületek, a Nagy nap eseményei és az esküvő utáni Közös élet. Mindhárom témakörben számos interjút és publikációt ajánlunk, kiegészítve egyik legnépszerűbb rovatunkkal a Párok tanácsaival és a Párok történeteivel, ahol olvasóink saját tapasztalataikat osztják meg a többi olvasóval. Az oldal interaktív kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget is ajánl, mint szerelmi játékokat, szerelmi tesztek kitöltését, de online meghívót is küldhetünk ismerőseinknek, barátainknak az esküvőre vagy akár a leány- vagy legénybúcsúra.

Az ifjú párok feltölthetik és megoszthatják fotóikat ismerőseikkel, rokonaikkal vagy akár az összes olvasónkkal.

 

Olvasóink

2005. decemberében honlapunk látogatói között kérdőíves kutatást végeztünk, hogy felmérjük a honlapunkra látogatók, milyen céllal keresik fel tematikus portálunkat, milyen gyakran teszik ezt, milyen korosztályból és társadalmi csoportból kerülnek ki.

A www.eskuvoimagazin.hu oldal látogatóinak 68 % – a legalább hetente felkeresi az oldalt, s 27 %-a legalább havonta megfordul az oldalon. Tehát a kérdőívek kitöltők 95 %-a rendszeresen keresi fel az oldalt, visszatérő látogató.

A honlapra látogatók legnagyobb része meg volt elégedve az oldal által nyújtott információkkal; 71 % – uk pedig általában igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy „Megtalálja nálunk azt az információt amire szüksége van?”, míg 29 % – saját bevallása szerint – minden alkalommal megtalálta a keresett információt.

Demográfiai adatok

A honlapot felkeresők 92 % hölgy, s a kérdőívet kitöltők 88 %-a a 19 – 36 korosztályból kerül ki. A válaszadók közel fele, 42 % – uk, rendelkezik felsőfokú végzettséggel, 50% – uk, pedig érettségivel.

Lakóhelyüket tekintve 63 %-uk Budapest település lakója, s a www.eskuvoimagazin.hu oldalra a következő motivációkból lépnek: elsődleges céljuk, hogy a cégadatbázisban kutassanak, sokan érdeklődnek az ifjú párok tanácsai iránt is, s a szakemberekkel készült interjúk s publikációk is nagy érdeklődésre tartanak számot.

Tehát a kérdőíves kutatásból az is kiderül, hogy az oldalra látogatók legfőbb motivációja az ismeretszerzés és információgyűjtés, mind a különböző szolgáltatókról mind szokásokról, hagyományokról stb. Mivel magazinunk elsődleges célja hogy információforrás legyen, a kérdőív alátámasztja, hogy betölti ezt a szerepet rendszeres látogatói számára.

Az oldal olvasóinak a többsége Pest megyéből kerül ki, de ma már nem szűkíthető le a látogatóink köre a megyére, számos fővárosi és más nagyvárosi olvasóval van kapcsolatunk.

Média

Az indulásunk óta eltelt több mint két évben számos cikk jelent meg oldalunkról a szakmai és a helyi magazinokban, lapokban (Esküvői Divat magazin, Cívis Menyegző magazin, Debrecen hetilap, Deol, Vagy.hu).  olvasóink számára pedig rendszeresen szervezünk különböző nyereményjátékokat. Ezek keretében már több pár nyert tőlünk értékes belföldi nászutakat (többségében wellness hétvégét) vagy könyvet.

 

 

Látogatóink észrevételeit, tanácsait szívesen fogadjuk az info@eskuvoimagazin.hu e-mail címen.

Hasznos időtöltést kíván a eskuvoimagazin.hu szerkesztősége nevében:

Szilágyi József
szerkesztő