Esküvői
trendek

2023
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"A boldogságot nem lehet ajándékba kapni, Egyetlen titka: adni mindig csak adni.Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet,És sok-sok önzetlen tiszta szeretetet."


Goethe

Időtálló esküvői sminkek 2015-ben

Oszd meg a cikket: Válassz

Egy esküvői sminkkel kapcsolatban általában – jogosan – sokkal nagyobb elvárásokat támasztunk, mint hétköznapi változatával szemben. Nézzen ki jól nappali fényben! Mutasson csodásan a fényképeken! Legyen tartós, de ne művi! Ne maszatolják el a könnyek! Legyen természetes, mégis lenyűgöző! Sőt, kövesse a legújabb divatot is!? Utóbbit könnyű szerrel kiküszöbölheted. Trendek jönnek-mennek, de van néhány csodás időtálló smink, amelyekkel egyszerűen nem foghatsz mellé!

Nagyszerű lehetőség például egy évszakhoz passzoló smink. Természetesen az, hogy milyen színeket használsz nagyban függ szemed, bőröd és hajad színétől is. Ám valamennyi évszak számos káprázatos árnyalatot tartogat.

 

Egy tavaszi esküvőhöz tökéletesen illik a pezsgőszín, a halványrózsaszín és a vintage stílusban megjelenő pasztellszínek. A száj hangsúlyozásával egy klasszikus, romantikus, nőies vonalat képviselhetsz.

 

Ha nyáron tartjátok a mennyegzőt, a színpompás virágkiegészítők miatt sminked legyen visszafogottabb. Használj púderszíneket, levendulát, rózsaszínt! A napcsókolta bőrrel büszkélkedők inkább a bronz és a burgundi különböző árnyalataiban hódítanak. Az ajkaidon bátran visszaköszönhet a menyasszonyi csokor vagy a virágos hajdísz egy színe.

 

Télen hidegebb árnyalatokhoz nyúlj! Megengedett a csillámló szemhéjpúder, a metál színek és a hangsúlyosabb szempillák. A sminket az arcodat tökéletesen keretező szemöldököddel teheted teljessé.

 

Esküvői smink

 

Ősszel a lehulló falevelek csodás, természetes színvilágából érdemes merítened. Építkezz a különböző meleg színek kombinációra – bronz, barna, mahagóni – , rajzolj fekete tusvonalat, a szádat pedig emeld ki bordó, szeder, áfonyalila vagy barna színnel!

 

Érdemes szem előtt tartani, hogy az esküvői smink markánsabb, mint amit a hétköznapokban hordunk. A nappali sminknél erősebb, a glamour sminknél viszont visszafogottabb. A középút megtalálása kulcsfontosságú. Javasoljuk, hogy elkészítését bízd szakemberre! Ő szükség esetén a karjaidat, a dekoltázsodat, a vállaidat és a hátadat is lealapozza, hogy gyönyörűen mutass a Nagy Nap minden percében.

 

Még két időtálló sminktipp cikkünk végére: a füstös szem tökéletesen megállja a helyét menyasszonyi sminkként is, ráadásul rengeteg variációban elkészíthető. Ami még örök divat az a rockabily stílus. Ez sminkben hangsúlyos cicaszemeket (markáns tusvonal, halvány barna árnyékolás, hatalmas szempillák) és piros vagy hot pink szájat takar.

 

Képek: pinterest.com