Esküvői
trendek

2023
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Hogyha szeretsz, add a kezed És ne kérdezd, hogy ki vezetÉs ne kérdezd, hová megyünk,Csak az kívánd, hogy együtt legyünk."


Love story

Esküvői frizura trendek

Oszd meg a cikket: Válassz

Jól tudjuk, hogy menyasszonyként hirtelen rengeteg teendővel kell szembesülnöd. Cikkünkben a frizuraválasztás terhét szeretnénk enyhíteni. Hatalmas a “kínálat”, de neked vajon melyik a tökéletes választás? Frizurádnak nemcsak egyéniségedhez, hanem arcformádhoz, a hajad hosszához, az esküvő és a ruha stílusához, a ruhád színéhez és díszítettségéhez is passzolnia kell.

Sőt a trendek mellett sem mehetsz el! Ha más nem, egy jó fodrász biztosan felhívja rájuk a figyelmed. A legjobb azonban ha Te magad otthon, képekből már előre inspirálódsz. Lássuk hát, mely frizurák dobogtatják meg a férfi és a női szíveket 2015-ben!

 

Elegáns tarkókonty, elragadó virágok

 

Jövőre is folytatódik az elegáns tarkókontyok hódítása. Tökéletes választás számodra, ha a ruhád különösen díszített, vagy ha hatalmas fátylat fogsz viselni. A copacabana melír és az ombre őrület is átgyűrűzik 2015-re. Ezek a kontyokat még inkább különlegessé teszik.

 

Akár rövid, akár hosszú a hajad, virágokkal egyszerűen nem lőhetsz mellé. Üde színt visznek megjelenésedbe, nőiessé, elegánssá, mégis természetessé varázsolnak. Élővirágot is választhatsz, ám élethű művirágok közül is bátran válogathatsz. A gyöngyvirág visszafogottságodat tükrözheti, míg a liliom kellően feltűnő, ám nem túl hivalkodó a hajban. Az orchidea egy egyszerű konty mellett mutat a legjobban, a bazsarózsa és a rózsa kettőse pedig különösen lenyűgöző látvány. A harmóniát tovább fokozhatod, ha a hajadban megjelenő virágok visszaköszönnek a csokrodban is.

 

 

Bohókás hullámok, természetes fonatok

 

Nem kell aggódnod akkor sem, ha biztonsági játékos vagy. A göndör haj igazi jolly joker választás! Számos változatban elkészíthető, így Te is könnyen rátalálhatsz az igazira. Lehet félig feltűzött, gyűrűgöndör, vagy laza hullámokba rendezett. Süthetitek kifelé vagy akár befelé, hosszú haj esetén pedig bátran variálhatjátok fonatokkal. Ez még természetesebbé teszi az összhatást. Lazán elegáns, ugyanakkor rendkívül nőies is.

 

Akkor se csüggedj, ha rövid hajad van! Ez tulajdonképpen előny, hisz nem kell sokat bíbelődnöd vele, mégis elragadó leszel. Dobd fel frizurád virággal, gyöngyökkel, bross csattal vagy köves hajpánttal! A tupírt különösen ajánljuk neked. Tökéletes választás, főleg ha egy csipkés hálóval is variálod.

 

Képek: pinterest.com