Esküvői
trendek

2025
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


" Jó érezni azt, hogy szeretlek, Nagyon és egyre jobban.Ott bujkálni a két szemedbenRejtőzködni a mosolyodban. Érezni, hogy szemeidSzemeimben élnek és néznek,S érezni azt, ha szép, veled szép.És csak veled teljes az élet."


Illyés Gyula

2016-os esküvői meghívó divatirányzatok

Oszd meg a cikket: Válassz

Vajon milyenek az új stílusok, divatok? Melyek az igazán szép színek? Hogyan válasszunk esküvői meghívót, hogy lépést tartsunk a korral? Ezekre a kérdésekre sokan sokféle választ adnának….de a legfontosabbról nem szabad elfeledkeznünk. Az esküvői meghívónak jellemeznie kell az ifjú párt.

Ne engedjük, hogy más válasszon helyettünk, a meghívó a mi saját döntésünk legyen. A kínálat igazán széleskörű és a meghívót mind színében, formájában, kinézetében is illeszthetjük az esküvő napjához. Termékeink megfelelnek a romantikát, de a játékos, stílusos kinézetet kedvelőknek is – mindez kedvező árakon. Meghívóinkra jellemző a nemes egyszerűség de a részletgazdag, luxus kidolgozás is.

 

Meghívó 2016

 

Az esküvői meghívónak jellemezni kellene az ifjú párt.

 

Kimondottan elegáns stílusú vagy extravagáns meghívót szeretnétek kiemelkedve a hétköznapi sztereotípiákból? Kínálatunkban megtalálhatóak a különböző színű, méretű és dizájnú meghívók.

 A legújabb irányzatokból nem hiányozhatnak a szép és egyben elegáns kiegészítők, melyek eleganciát és pezsgést kölcsönöznek egy adott terméknek.

 

Pezsgő színű meghívó

 

 

A vaj színű papír a bézs és a világosbarna a nagy kedvencek táborába tartoznak.

 

Vajszín meghívó

 

A romantikát kedvelőknek ajánljuk a kézzel készített nagyon szép csipkemintás meghívót.

 

Romantikus meghívó

 

Tetszik nektek a bross és a szatén szalag? Szeretnétek a meghívótokat részletekbe menően az esküvői dekorációhoz hangolni?

 

Bross és szalag

 

Vagy inkább a luxus és a minőség variációját részesítenétek előnyben?

 Luxus és minőség

 

Amennyiben több termékünket is szeretnétek megtekinteni, látogassatok el honlapunkra www.eskuvoimeghivok.hu. Luxus, stílusos, modern, vicces….van miből választani. A kiválasztott meghívót egybehangolhatjuk az üvegre ragasztható vignettával, az esküvői menüvel vagy az ültetőkártyával. Mintáinkat ingyenesen küldjük.

 

Meghívó

 

Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Nagy Nap igazán tökéletes legyen, mivel ezen esemény kivételes és megismételhetetlen.

 

Meghívó

 

 

Képek: pinterest.com