Esküvői
trendek

2022
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Hogyha szeretsz, add a kezed És ne kérdezd, hogy ki vezetÉs ne kérdezd, hová megyünk,Csak az kívánd, hogy együtt legyünk."


Love story

Parázsló ősz

Oszd meg a cikket: Válassz

50 év házasság. Kimondani is sok, nemhogy megélni. Vajon mi lehet a titka a hosszan tartó és jól működő házasságnak? Charlie és felesége, Esther egy fél évszázada szeretik egymást és hűséges társak, legalábbis egy bizonyos levél megtalálásig azt hitték! Gary Chapman és Catherine Palmer regénysorozatának újabb kötete izgalmas történetet ígér.

A Tavaszi történet és a Nyári szellő folytatásaként most a Parázsló ősz címmel megjelent regénybe pillanthatunk bele.

 

Az Öbölmélyén élő családok mindennapjait követhetjük tovább ebben a kötetben is, de most főként Charlie Moore és felesége, Esther életbe tekinthetünk be. A házasságuk már 50 éve tart. Két szép gyermeket neveltek fel, kisebb-nagyobb buktatókat ők is megéltek és leküzdöttek, de talán most értek el a legnagyobb próbatételig.

 

Az eddig nyugodt állóvizet felkavarja egy 50 éve rejtegetett, Estherről készült festmény és egy szerelmes üzenet, de nem csak ez zavarja meg a megszokott hétköznapokat, hanem Esther furcsa viselkedése is aggodalomra ad okot Charlie számára.

 

A könyv sok tanulságot tartogat számunkra. Az emberi érzésekről, a barátságól, a kitartásról, de mindenek előtt a hosszan tartó házasságról.

 

Gary Chapman- Catherine Palmer: Parázsló ősz

Képek: pinterest.com