Esküvői
trendek

2023
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Amikor megszólal az orgona zenéje,Elhangzik mindkettőnk ajkáról az igen.Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze,Szeretni akarlak és megtartani mindörökre.Kezem feléd nyújtom, szívem neked adomMelyet vissza soha nem kérekSzeress egy életben át, úgy mint én TégedÉs akkor is ha már nem élek."


Ady

Örömanyák, figyelem!

Oszd meg a cikket: Válassz

Kedves örömanya! Ideje, hogy ne csak a menyasszonnyal, hanem Önnel is foglalkozzunk, mert hát Önnek is meg kell találni a tökéletes ruhát az esküvőre. Gondolkozott már azon, hogy mit fog viselni? Vagy a készülődés közepette még nem jutott el odáig, hogy végigjárja az üzleteket? Nos, akkor adunk néhány tippet, ami jó kiindulási pont lehet a választáskor.

Az első dolog a ruhavásárlás kapcsán, az egyeztetés. Hogy kivel? A menyasszonnyal és a másik örömanyával. Egyrészt az azonos ruha elkerülése végett, másrészt pedig, hogy az örömanyák ruhája ne csak a menyasszonyéval, hanem egymáséival is harmonizáljanak. Ha jó a viszony Önök között, a ruhakérdést egy csésze kávé mellett megbeszélhetik, viszont ha nem olyan felhőtlen a kapcsolatuk akkor a menyasszonyt kell megkérni, hogy közvetítsen kettőjük között.

 

Ami a ruha színét illeti, ahogy a koszorúslányoknak sem, így Önnek sem szabad fehér ruhát viselnie, tehát ezt a szint kerülni kell. A fekete ruhákat is jobb ha a vállfán hagyja, még akkor is ha kifejezetten jól áll Önnek. Inkább lágy színekben érdemes gondolkoznia, például egy halvány zöld vagy lila szín ideális lehet, de a földszínek is megfelelőek egy ilyen alkalomra. Fontos, hogy ne használjon harsány színeket és tarka mintákat is kerülje, mert elvonhatják a figyelmet a menyasszony ruhájáról, amit ugyebár tilos megtenni.

 

Abban az esetben, ha ruhája hasonló színű mint a koszorúlányoké, de mégis különbözni akar, a legjobb megoldás, ha az Ön ruhája egy-két árnyalattal sötétebb, vagy világosabb.

 

A ruha stílusát illetően remélhetőleg nem lesz nehéz dolga, hiszen többféle fazon közül választhat. Fölvehet egy elegáns kosztümöt, komplét (azonos anyagú ruha-blézer együtt), egy lábszárközépig vagy egy térdig érő ruhát is. Kedve és stílusa szerint eldöntheti, hogy melyiket választja szívesebben.

 

De az én tanácsom egy ilyen eseményre a mindig tökéletes kosztüm, amelynek sok variánsa van. Hosszabb-rövidebb szoknyát is felvehet, annak megfelelően, hogy melyikben érzi jobban magát. A hozzá passzoló kabátka is lehet derékig, vagy combközépig érő, ami alá fölvehet egy elegáns és szép blúzt, vagy felsőt. Sőt, praktikus viseletnek is mondható a kosztüm, hiszen bármikor leveheti ha melege van. Viszont, ha Ön megrögzött nadrág párti, nem kell lemondania róla. Egy nadrágkosztüm is ugyan olyan elegánsan mutathat, mint a szoknyás változata.

 

A választott ruhát feldobhatja kiegészítőkkel is, melyek ilyen alkalmakkor szinte kötelező darabok, viszont nem szabad túlzásokba esni. Tökéletes lehet egy stóla, valamilyen ékszer vagy egy igazán csodás kalap.

 

Sokan ez utóbbit választják a kiegészítők közül, hiszen nem sokszor van lehetőségük ilyet viselni, tehát lehet hogy Önnek is érdemes lenne megragadni az alkalmat.
Jó készülődést kívánok, és remélem hogy sikerül Önnek is megtalálnia a tökéletes ruhát.

 

Íme néhány divat tipp örömanyáknak:

 

Képek: pinterest.com