Esküvői
trendek

2023
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Sírok, ha sírsz, ha ragyogsz, ragyogok,Néma barátod, rabszolgád vagyok,Alázatos és bizalmas barát,Aki nem kér semmit, csak néz és imád,És nem akar lenni, csak általad,Csak az árnyéka annak, ami vagy."


Szabó Lőrinc

Nincsen legénybúcsú sztriptíz nélkül (18)

Oszd meg a cikket: Válassz

A legénybúcsú egyik legközkedveltebb „látványossága” a sztriptíztáncosnő. Nincs mese, a fiúk megőrülnek a szexi nőkért és még egyszer utoljára szeretnék kiélvezni egy meztelen nő látványát. De szigorúan csak „mindent a szemnek” alapon.

De hogy zajlik egy ilyen erotikus előadás egy legénybúcsún? Kérdéseinkre három legénybúcsús vetkőző sztár válaszolt a Showgirls jóvoltából. A szexi válaszadóink: Alexandra Diamond, Erica May és Renee Richardson. (Igen most a fiúknak kedvezünk, de ilyen is kell.

 

Milyen gyakran hívnak legénybúcsúra?

Alexandra Diamond: Változó a legénybúcsúk ideje általában nyaranként vannak így a legtöbb felkérés nyáron érkezik nagyon ritka a téli legénybúcsú.

Erica May: Havi 2-4 alkalommal.

Renee Richardson: Minden hétvégén, emellett még színpadi show-kat is vállalok, rúdtánc bemutatókat és légtornász sztrippet is…

 

Mit gondolsz, egy sztriptízes lány mennyire tudja feldobni a legénybúcsú hangulatát?

Alexandra Diamond: Szerintem egy legény-, illetve leánybúcsún alap a chipenadale meg a sztriptízes lány. Ez már amolyan hagyományosnak mondható. lásd: Másnaposok című film.

Erica May: Csak a magam nevében beszelhetek, én pedig NAGYON.

Renee Richardson: Maximálisan. A legénybúcsús műsorok erről szólnak, poénosak de egyben erotikusak is… Abszolút jófejségnek tartom, ha egy társaság műsort rendel a legénynek, hisz ez az utolsó lehetősége, hogy idegen meztelen nőt láthasson…

 

Alexandra Diamond - Nincsen legénybúcsú sztriptíz nélkül (18)

 

Kötött, saját táncműsorral készülsz, vagy improvizálsz – teljesíted a fiúk egy-egy kívánságát?

Alexandra Diamond: Általában improvizálok de rengeteg különböző műsorom van. Vannak kívánságok amik teljesíthetőek de kizárólag szexmentesek.. a legénybúcsú másról szól nem a szexről.

Erica May: A műsor sokfelé lehet, olyat csinálok, amit megrendelnek. A helyszínen derül ki milyen lehetőségek vannak. A legjobbat hozom ki improvizációval.

Renee Richardson: Igyekszem mindenki kedvében járni, próbálok infót szerezni az ünnepelt szakmájáról vagy esetlegesen kedvenc zenei stílusáról. Ha van rá lehetőségem, megpróbálom személyre szabottan elkészíteni a műsort, főleg különleges kérés esetén. Koreográfiát nem készítek, improvizálok leginkább.

 

Mi volt a legextrémebb ötlet, amivel előálltak egy legénybúcsún?

Alexandra Diamond: Érdekes még nem volt benne részem …Egyszer kértek 3 lányt, bár mivel pornósztár voltam lehet nekem más az extremitás értelme!

Erica May: Nem tudnak mar újat mutatni, hozzászoktam mindenhez.

Renee Richardson: A legény focirajongó volt, föl kellett vennem egy teljes mezt (a zoknit és szöges cipőt beleértve) amit a legény barátai szereztek és Madonna La isla Bonita c számára kellett nyomnom focilabdával a kezemben, síppal a számban, majd a műsor végén le kellett kötnöm a szemét és a kezét s legyantáznom a mellkasát…

 

Erica May - Nincsen legénybúcsú sztriptíz nélkül (18)

 

Mi az ami megengedett a fiúk részéről? Mindent a szemnek,semmit a kéznek?

Alexandra Diamond: Na azért ha hozzáér a lábadhoz mondjuk vagy megfogja a fenekedet abba szerintem semmi nincs Magyarországon visszafogottabbak a palik szerintem nem nagyon szemtelenednek!

Erica May: Dehogy…

Renee Richardson: Így van, mindent a szemnek, semmit a kéznek. A tiltott gyümölcs a legédesebb…

 

Milyen kellékeket szoktál vinni egy-egy ilyen fellépésre?

Alexandra Diamond: Csak a ruhám..mivel én profi táncos vagyok nem használom kellékeket maximum ostort.

Erica May: Minden mindig nálam van (gyöngy, ostor, gyertya, stb.).

Renee Richardson: Gyertyát, testápolót, külön kérésre ostort, ill. az adott kosztüm kiegészítőit, helyszínen még kérek vizet, jeget…

 

Milyen hosszú szokott lenni egy fellépés?

Alexandra Diamond: Körülbelül 15 perc addig van varázsa, utána unalmas tud lenni szerintem…

Erica May: Az attól függ milyen műsort kérnek. Nálam a legrövidebb 20perc, az élő büfével együtt akar órás is lehet.

Renee Richardson: Ez attól függ, hogyan beszéljük meg. 10 percnél nem hosszabb de volt már olyan aki azt mondta, hogy nem szeretne teljes sztriptízt csak toplest, ami olyan 5-6 perc…

 

Renee Richardson - Nincsen legénybúcsú sztriptíz nélkül (18)

 

Átlagosan milyen költséggel jár egy sztriptíz műsor a legénybúcsúra?

Alexandra Diamond: Változó függ pl. attól hova kell menni helyileg, ugye bár az úti pénz is külön van így a pesti nyilván olcsóbb mint kb. 200km-el odébb! De szerintem megfizethető árakkal jobb dolgozni mint elszálltakkal.

Erica May: Sima egyszerű műsor 20-25ezer+ útiköltség, ha vidékre kell menni. Az extra műsorok akar 50ezer, attól függ mit kérnek

Renee Richardson: Az alapár 20ezer Ft-ról indul ehhez még jöhet extra költségként az útiköltség, ami helyszíntől függ, és az is számottevő, hogy melyik városba kell utaznom…

 

A képek forrása: www.showgirls.hu

Képek: pinterest.com