Esküvői
trendek

2022
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Most valóság lesz minden édes remény,Mely ott él a szívünk rejtekén,Az élet és a szerelem tárt karokkal vár,S hogy szép lesz-e csak rajtunk áll."


Fagyajev

Nincsen legénybúcsú sztriptíz nélkül (18)

Oszd meg a cikket: Válassz

A legénybúcsú egyik legközkedveltebb „látványossága” a sztriptíztáncosnő. Nincs mese, a fiúk megőrülnek a szexi nőkért és még egyszer utoljára szeretnék kiélvezni egy meztelen nő látványát. De szigorúan csak „mindent a szemnek” alapon.

De hogy zajlik egy ilyen erotikus előadás egy legénybúcsún? Kérdéseinkre három legénybúcsús vetkőző sztár válaszolt a Showgirls jóvoltából. A szexi válaszadóink: Alexandra Diamond, Erica May és Renee Richardson. (Igen most a fiúknak kedvezünk, de ilyen is kell.

 

Milyen gyakran hívnak legénybúcsúra?

Alexandra Diamond: Változó a legénybúcsúk ideje általában nyaranként vannak így a legtöbb felkérés nyáron érkezik nagyon ritka a téli legénybúcsú.

Erica May: Havi 2-4 alkalommal.

Renee Richardson: Minden hétvégén, emellett még színpadi show-kat is vállalok, rúdtánc bemutatókat és légtornász sztrippet is…

 

Mit gondolsz, egy sztriptízes lány mennyire tudja feldobni a legénybúcsú hangulatát?

Alexandra Diamond: Szerintem egy legény-, illetve leánybúcsún alap a chipenadale meg a sztriptízes lány. Ez már amolyan hagyományosnak mondható. lásd: Másnaposok című film.

Erica May: Csak a magam nevében beszelhetek, én pedig NAGYON.

Renee Richardson: Maximálisan. A legénybúcsús műsorok erről szólnak, poénosak de egyben erotikusak is… Abszolút jófejségnek tartom, ha egy társaság műsort rendel a legénynek, hisz ez az utolsó lehetősége, hogy idegen meztelen nőt láthasson…

 

Alexandra Diamond - Nincsen legénybúcsú sztriptíz nélkül (18)

 

Kötött, saját táncműsorral készülsz, vagy improvizálsz – teljesíted a fiúk egy-egy kívánságát?

Alexandra Diamond: Általában improvizálok de rengeteg különböző műsorom van. Vannak kívánságok amik teljesíthetőek de kizárólag szexmentesek.. a legénybúcsú másról szól nem a szexről.

Erica May: A műsor sokfelé lehet, olyat csinálok, amit megrendelnek. A helyszínen derül ki milyen lehetőségek vannak. A legjobbat hozom ki improvizációval.

Renee Richardson: Igyekszem mindenki kedvében járni, próbálok infót szerezni az ünnepelt szakmájáról vagy esetlegesen kedvenc zenei stílusáról. Ha van rá lehetőségem, megpróbálom személyre szabottan elkészíteni a műsort, főleg különleges kérés esetén. Koreográfiát nem készítek, improvizálok leginkább.

 

Mi volt a legextrémebb ötlet, amivel előálltak egy legénybúcsún?

Alexandra Diamond: Érdekes még nem volt benne részem …Egyszer kértek 3 lányt, bár mivel pornósztár voltam lehet nekem más az extremitás értelme!

Erica May: Nem tudnak mar újat mutatni, hozzászoktam mindenhez.

Renee Richardson: A legény focirajongó volt, föl kellett vennem egy teljes mezt (a zoknit és szöges cipőt beleértve) amit a legény barátai szereztek és Madonna La isla Bonita c számára kellett nyomnom focilabdával a kezemben, síppal a számban, majd a műsor végén le kellett kötnöm a szemét és a kezét s legyantáznom a mellkasát…

 

Erica May - Nincsen legénybúcsú sztriptíz nélkül (18)

 

Mi az ami megengedett a fiúk részéről? Mindent a szemnek,semmit a kéznek?

Alexandra Diamond: Na azért ha hozzáér a lábadhoz mondjuk vagy megfogja a fenekedet abba szerintem semmi nincs Magyarországon visszafogottabbak a palik szerintem nem nagyon szemtelenednek!

Erica May: Dehogy…

Renee Richardson: Így van, mindent a szemnek, semmit a kéznek. A tiltott gyümölcs a legédesebb…

 

Milyen kellékeket szoktál vinni egy-egy ilyen fellépésre?

Alexandra Diamond: Csak a ruhám..mivel én profi táncos vagyok nem használom kellékeket maximum ostort.

Erica May: Minden mindig nálam van (gyöngy, ostor, gyertya, stb.).

Renee Richardson: Gyertyát, testápolót, külön kérésre ostort, ill. az adott kosztüm kiegészítőit, helyszínen még kérek vizet, jeget…

 

Milyen hosszú szokott lenni egy fellépés?

Alexandra Diamond: Körülbelül 15 perc addig van varázsa, utána unalmas tud lenni szerintem…

Erica May: Az attól függ milyen műsort kérnek. Nálam a legrövidebb 20perc, az élő büfével együtt akar órás is lehet.

Renee Richardson: Ez attól függ, hogyan beszéljük meg. 10 percnél nem hosszabb de volt már olyan aki azt mondta, hogy nem szeretne teljes sztriptízt csak toplest, ami olyan 5-6 perc…

 

Renee Richardson - Nincsen legénybúcsú sztriptíz nélkül (18)

 

Átlagosan milyen költséggel jár egy sztriptíz műsor a legénybúcsúra?

Alexandra Diamond: Változó függ pl. attól hova kell menni helyileg, ugye bár az úti pénz is külön van így a pesti nyilván olcsóbb mint kb. 200km-el odébb! De szerintem megfizethető árakkal jobb dolgozni mint elszálltakkal.

Erica May: Sima egyszerű műsor 20-25ezer+ útiköltség, ha vidékre kell menni. Az extra műsorok akar 50ezer, attól függ mit kérnek

Renee Richardson: Az alapár 20ezer Ft-ról indul ehhez még jöhet extra költségként az útiköltség, ami helyszíntől függ, és az is számottevő, hogy melyik városba kell utaznom…

 

A képek forrása: www.showgirls.hu

Képek: pinterest.com