Esküvői
trendek

2022
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Most valóság lesz minden édes remény,Mely ott él a szívünk rejtekén,Az élet és a szerelem tárt karokkal vár,S hogy szép lesz-e csak rajtunk áll."


Fagyajev

Milyen stílusú legyen az esküvői mulatság?

Oszd meg a cikket: Válassz

Egy esküvői akkor igazán sikeres, ha minden vendég jól érzi magát és kellemes emlékként gondolnak vissza az esküvőre. Viszont ehhez meg kell találni a megfelelő egyensúlyt, hogy mindenki megtalálja a maga szórakozását.
Hosszú évek tapasztalatairól beszélget a Riviéra Duó zenekar vezetője Molnár László, és Kakucs Miklós vőfély.

Nagyszüleink idejében a hagyományok szinte kötelezőek voltak. A prímás a vacsora alatt végig hallgatókat húzott, majd hajnalig többnyire csárdás, csárdást követett. A pocakos, nagy bajszú vőfély pedig sikamlós viccekkel szórakoztatta a násznépet. Ma már minden esküvő más, és más a megváltozott igények miatt.

 

Miklós, Te hogy építed fel a „ Nagy Nap” forgatókönyvét?

 

Kikérdezem az ifjú párt a násznép összetételéről, és az egyéni elképzeléseikről, mert ennek alapján tudok javasolni olyan ötleteket, programokat amelyek sikeresek lehetnek. Az ő igényeikből kiderül, hogy hagyományos vidékies, vagy esetleg városias esküvőt szeretnének. Ez határozza meg, hogy vőfély, vagy ceremóniamester feladatát látom el. A köszöntők, versek, poénok stílusát eszerint tervezem meg. Valamint érdeklődöm szeretnének e lánykérést, búcsúztatást stb.

 

Esküvői hangulatban 

 

László, Te milyen zenei „menüt” ajánlasz?

 

Én is tájékozódom a várható igényekről, valamint rákérdezek mik azok a kedvenc slágerek amit szeretnének majd hallani az est folyamán. Lesznek e külföldi vendégeik, mert ilyenkor több nemzetközi dalt is mûsorra kell tûzni. Természetesen sokszor odajönnek tőlünk zeneszámokat kérni, ezeket is szívesen eljátsszuk. Meg kell beszélni azt is, hogy a nyitótáncra keringőt kérnek, vagy valami romantikus lassúra táncolnának inkább. Az este folyamán szinte hatodik érzékkel találjuk ki, hogy mivel tudjuk a vendégek jó hangulatát fergetegessé fokozni.

Miklós mire térsz még ki az ifjú párral folytatott beszélgetés során?

 

Megkérem őket, hogy minél többet táncoljanak, bulizzanak, mert a násznép is akkor fogja csak jól érezni magát igazán. Több tetszés szerinti játékot is megbeszélünk, hogy mennyit tûzünk mûsorra ebből, az igények döntik el. Szívesen javaslok egy gyertyafénykeringőt, valamint virágtáncot is, mert ezek mindig nagy sikert aratnak.

 

És Te László mit tartasz még fontosnak?

 

Mi azt valljuk, hogy ma már kevés „csak” zenélni, egy zenekar showman is legyen! Kell egy kis humor, konferálás, spontán ötletek a siker érdekében. Természetesen azt hiszem semmi nem lehet fontosabb a boldog, és elégedett ifjú párnál, valamint egy felejthetetlen este emlékével távozó násznépnél. Számunkra ez ad erőt, hogy minden újabb esküvőn a maximumot nyújtsuk.

 

Miklós mivel búcsúzzunk a kedves olvasóktól?

 

Kívánunk sok szerencsét minden kedves ifjú párnak a zenekar, vőfély, valamint a helyszín kiválasztásához, valamint sok boldogságot elkövetkezendő közös éveikhez!

Képek: pinterest.com