Esküvői
trendek

2022
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Amikor megszólal az orgona zenéje,Elhangzik mindkettőnk ajkáról az igen.Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze,Szeretni akarlak és megtartani mindörökre.Kezem feléd nyújtom, szívem neked adomMelyet vissza soha nem kérekSzeress egy életben át, úgy mint én TégedÉs akkor is ha már nem élek."


Ady

Legénybúcsú profi szervezéssel (18)

Oszd meg a cikket: Válassz

A nyár nem csak az esküvők ideje, hanem az azt megelőző legénybúcsúké is. De mégis hogy kezdj neki egy legénybúcsú szervezésének? Hogy megkönnyítsük számodra a döntést, interjút készítettünk a Hajcica Agency legénybúcsú szervező irodával. Ők azok, akik a bulizás minden csínját-bínját ismerik. Megtudhatod tőlük, hogy miben tudnak nektek segíteni egy vérbeli profi csapat, és hogyan tehetné emlékezetessé számotokra a legénybúcsút. Íme.

Miért érdemes szervezőcéghez fordulni a legénybúcsú ügyben?

Talán azért érdemes szervező céghez fordulni, mert a szervező cég vezetője, mint én is már hosszú évek óta foglalkozom esküvő-legény- és leánybúcsú szervezésével, és minden kulisszatitkot, praktikát ismerek. Rengeteg ötletes dologgal tudok egy legénybúcsút feldobni. A legénybúcsún résztvevő fiúk, illetve a vőlegény barátai, akik megbíznak a szervezéssel ötleteket is kapnak tőlem a vőlegény “beavatásával” kapcsolatban.

 

Mi a legideálisabb hely egy legénybúcsúra?

Jó idő esetén egy szabadtéri helyszín, akár egy kisebb Panzió, Wellness részleg valahol vidéken, vagy Pest közelében, de akár egy kertes ház is megfelelő a helyszín. Ha nem igazán megoldható az utazás a résztvevőknek, akkor pedig vannak fixen bejelentkezett partnereim, akik vendéglátó egységében külön kibérelhető helyen tarthatják meg a legénybúcsút a srácok.

 

Milyen ételt/ital ajánlanál? Érdemes a helyszínre bízni, vagy magánúton beszerezni?

A helyszínek mindig biztosítják az italokat, de ajánlani szoktam egy-két felcímkézhető Pezsgőt erre az alkalomra, hogy Örök emlék maradjon a legénybúcsú.

 

Legénybúcsú profi szervezéssel (18)

 

Milyen programokat szoktak lenni egy legénybúcsún?

Általában a legelterjedtebb program a sztrptíz show, ami solo és leszbi show is lehet, de mostanában egyre többen kérnek hastáncot, amit vagy tűzzel, vagy pedig kígyóval színesítenek a fellépőim.

 

A legénybúcsú egyik fontos „kelléke” az ital: Hogy oldható meg a fuvarozás a legénybúcsún?

Fontos kelléke, de a legénybúcsú idején már a vőlegény és a barátok szállításáról mi gondoskodunk, így számukra nem probléma az italozás. Ennek a díja természetesen be van építve a megrendelésük árába.

 

Milyen ajándékkal érdemes meglepni a vőlegény?

Elsőként természetesen a sztriptíz show a legnagyobb meglepetés, de kiegészítő ajándéknak én “sexys” sex-shop-os kellékeket szoktam még a barátoknak ajánlani meglepetésként a vőlegénynek.

 

Legénybúcsú profi szervezéssel (18)

 

Milyen költségei vannak egy legénybúcsúnak?

Ez mindig az elképzelésektől függ, és a megrendelők anyagi elengedettségéhez mérten alakítom ki a legénybúcsú tervezetét arra az estére.

 

Átlagban egy rendezvényszervező mennyiért vállal el egy legénybúcsú szervezést?

Tól-ig választ tudok adni erre a kérdésre, mert ahogy az előző válaszomban is írtam, ez nem tőlem függ, hanem a megrendelők anyagi vonzatához igazodik. Egy alap legénybúcsú – sztriptízzel és mondjuk egy egyszerű vendéglátó egységben egész este bérleti díjjal 100e Ft, ha másra is “jut” pénz- (több helyszín és színesebb programok), akkor 500e Ft is lehet a végár.

 

Mi volt az eddigi legextrémebb kérés a legénybúcsút tartó fiúk részéről a pályafutásod során?

Néha transzvesztita fellépőt rendelnek TITOKBAN a vőlegénynek, szerintem mulatságos, de EXTRÉM is egyben!:-)

 

Farkas Hajnalka
www.hajcica-agency.com

 

Képek: pinterest.com