Esküvői
trendek

2022
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Most valóság lesz minden édes remény,Mely ott él a szívünk rejtekén,Az élet és a szerelem tárt karokkal vár,S hogy szép lesz-e csak rajtunk áll."


Fagyajev

Legénybúcsú profi szervezéssel (18)

Oszd meg a cikket: Válassz

A nyár nem csak az esküvők ideje, hanem az azt megelőző legénybúcsúké is. De mégis hogy kezdj neki egy legénybúcsú szervezésének? Hogy megkönnyítsük számodra a döntést, interjút készítettünk a Hajcica Agency legénybúcsú szervező irodával. Ők azok, akik a bulizás minden csínját-bínját ismerik. Megtudhatod tőlük, hogy miben tudnak nektek segíteni egy vérbeli profi csapat, és hogyan tehetné emlékezetessé számotokra a legénybúcsút. Íme.

Miért érdemes szervezőcéghez fordulni a legénybúcsú ügyben?

Talán azért érdemes szervező céghez fordulni, mert a szervező cég vezetője, mint én is már hosszú évek óta foglalkozom esküvő-legény- és leánybúcsú szervezésével, és minden kulisszatitkot, praktikát ismerek. Rengeteg ötletes dologgal tudok egy legénybúcsút feldobni. A legénybúcsún résztvevő fiúk, illetve a vőlegény barátai, akik megbíznak a szervezéssel ötleteket is kapnak tőlem a vőlegény “beavatásával” kapcsolatban.

 

Mi a legideálisabb hely egy legénybúcsúra?

Jó idő esetén egy szabadtéri helyszín, akár egy kisebb Panzió, Wellness részleg valahol vidéken, vagy Pest közelében, de akár egy kertes ház is megfelelő a helyszín. Ha nem igazán megoldható az utazás a résztvevőknek, akkor pedig vannak fixen bejelentkezett partnereim, akik vendéglátó egységében külön kibérelhető helyen tarthatják meg a legénybúcsút a srácok.

 

Milyen ételt/ital ajánlanál? Érdemes a helyszínre bízni, vagy magánúton beszerezni?

A helyszínek mindig biztosítják az italokat, de ajánlani szoktam egy-két felcímkézhető Pezsgőt erre az alkalomra, hogy Örök emlék maradjon a legénybúcsú.

 

Legénybúcsú profi szervezéssel (18)

 

Milyen programokat szoktak lenni egy legénybúcsún?

Általában a legelterjedtebb program a sztrptíz show, ami solo és leszbi show is lehet, de mostanában egyre többen kérnek hastáncot, amit vagy tűzzel, vagy pedig kígyóval színesítenek a fellépőim.

 

A legénybúcsú egyik fontos „kelléke” az ital: Hogy oldható meg a fuvarozás a legénybúcsún?

Fontos kelléke, de a legénybúcsú idején már a vőlegény és a barátok szállításáról mi gondoskodunk, így számukra nem probléma az italozás. Ennek a díja természetesen be van építve a megrendelésük árába.

 

Milyen ajándékkal érdemes meglepni a vőlegény?

Elsőként természetesen a sztriptíz show a legnagyobb meglepetés, de kiegészítő ajándéknak én “sexys” sex-shop-os kellékeket szoktam még a barátoknak ajánlani meglepetésként a vőlegénynek.

 

Legénybúcsú profi szervezéssel (18)

 

Milyen költségei vannak egy legénybúcsúnak?

Ez mindig az elképzelésektől függ, és a megrendelők anyagi elengedettségéhez mérten alakítom ki a legénybúcsú tervezetét arra az estére.

 

Átlagban egy rendezvényszervező mennyiért vállal el egy legénybúcsú szervezést?

Tól-ig választ tudok adni erre a kérdésre, mert ahogy az előző válaszomban is írtam, ez nem tőlem függ, hanem a megrendelők anyagi vonzatához igazodik. Egy alap legénybúcsú – sztriptízzel és mondjuk egy egyszerű vendéglátó egységben egész este bérleti díjjal 100e Ft, ha másra is “jut” pénz- (több helyszín és színesebb programok), akkor 500e Ft is lehet a végár.

 

Mi volt az eddigi legextrémebb kérés a legénybúcsút tartó fiúk részéről a pályafutásod során?

Néha transzvesztita fellépőt rendelnek TITOKBAN a vőlegénynek, szerintem mulatságos, de EXTRÉM is egyben!:-)

 

Farkas Hajnalka
www.hajcica-agency.com

 

Képek: pinterest.com