Esküvői
trendek

2021
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Sírok, ha sírsz, ha ragyogsz, ragyogok,Néma barátod, rabszolgád vagyok,Alázatos és bizalmas barát,Aki nem kér semmit, csak néz és imád,És nem akar lenni, csak általad,Csak az árnyéka annak, ami vagy."


Szabó Lőrinc

Különleges menyasszonyi hajdíszek

Oszd meg a cikket: Válassz

Ha a menyasszonyi fátylakat és tiarának gyönyörűnek találod, a saját esküvődön mégis valami különlegesebbre vágysz, rengeteg alternatívád van, a bohém virágkoszorútól a ragyogó kontydíszeken keresztül egészen a letűnt korokat idéző fejpántokig. A választék hatalmas, így nem könnyű a döntés – megmutatjuk, nekünk melyek a kedvenceink!

Romantikus virágkoszorú

 

Ha könnyed hangulatú szabadtéri esküvőre készültök, és laza fonatokba, fürtökbe, esetleg kócos hatású kontyba rendezed a hajad, bátran nyúlhatsz a különböző virágdíszítésekhez.

 

A virágokból font koszorúk csodásan mutatnak, keretezik, bájossá teszik az arcodat – főleg akkor, ha a virágok színének kiválasztásánál arra is odafigyeltél, hogy passzoljanak a szemed, hajad, bőröd árnyalatához is. Ha ruhád és frizurád egyszerűbb, bátran válassz hatalmas, élénk, tömött virágokat, ha pedig visszafogottabb megjelenést szeretnél, apró, pasztellszínű virágokból készítsd fejdíszed.

 

Romantikus virágkoszorú

 

Ha látványos fonatokat készítesz a nagy napra, tűzdelt tele őket apró virágokkal! Egy ügyes kezű fodrász könnyedén elkészítheti neked ezt a bájos megoldást.

 

látványos fonatok

 

Természetesen egy szolidabb megoldás is menyasszonyi frizurád éke lehet: válassz egy virágot, amely jól bírja majd az egész napos hajtást, és tedd kontyod felé, vagy hullámos fürtjeidbe.

 

Esküvői konty

 

Mindehhez igazi virágokat is használhatsz, mi azonban inkább a művirágokat ajánljuk – nem csupán tartósabbak, de sokkal könnyebb is velük dolgozni. Ma már tökéletesen élethű művirágokat is beszerezhetsz, így nem kell a természetellenes hatástól tartanod.

 

Akármelyik megoldás mellett is döntesz, érdemes megfontolnod, hogy a hajadat díszítő virágok máshol is visszaköszönjenek, például a csokrodban, a dekorációban vagy a vőlegény kitűzőjében.

 

Ragyogó kontydíszek

 

Ha hajadat kontyba rendezed a nagy napon, egy gyönyörű kontydísszel koronázhatod meg a frizurád. A csillogó, apró kristálykövekkel vagy strasszokkal kirakott kontydíszek választéka óriási. A lazább, romantikusabb kontyokban a virágokat formázó díszek mutatnak igazán csodásan, de semmi sincs kőbe vésve: bátran játszhatunk a különböző formákkal, motívumokkal, díszítésekkel, amelyek akár az adott évszakhoz, vagy az esküvő tematikájához is passzolnak.

 

Ragyogó kontydíszek

 

Art Deco a frizurákban is

 

A 2015-ös esküvői ruhatrendek egyik meghatározó irányzata az 1920-as, ‘30-as évek megidézése. Igazán nincs nehéz dolgod, ha a te szívedhez is közel áll ez a stílus: ha megvan a tökéletes ruha, a különleges, hangsúlyos, sokszor drámai hatást keltő fejdíszek, haj- és fejpántok közül könnyedén kiválaszthatod azt az egyet, ami tökéletessé teszi az összképet.

 

Art Deco a frizurákban is

 

Ha még több inspirációt keresel menyasszonyi hajdísz témakörben, látogass el Pinterest oldalunkra!

Képek: pinterest.com