Esküvői
trendek

2020
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


" Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példánybanlétezik a csillag milliókban,ez elég neki, hogy boldog legyenha a csillagokra pillant.” Antoine de Saint-Exupéry“Igézve álltam soká csöndesen,És percek mentek, ezreivel jöttek,Egyszer csak megfogtad kezem,S alélt pilláim lassan felvetődtek,És érzem szívemben visszatér,És zuhogó, mély zenével ered meg,Mint zsibbadt erek útjain a vér,A földi érzés: mennyire Szeretlek!"


Tóth Árpád

Különleges menyasszonyi hajdíszek

Oszd meg a cikket: Válassz

Ha a menyasszonyi fátylakat és tiarának gyönyörűnek találod, a saját esküvődön mégis valami különlegesebbre vágysz, rengeteg alternatívád van, a bohém virágkoszorútól a ragyogó kontydíszeken keresztül egészen a letűnt korokat idéző fejpántokig. A választék hatalmas, így nem könnyű a döntés – megmutatjuk, nekünk melyek a kedvenceink!

Romantikus virágkoszorú

 

Ha könnyed hangulatú szabadtéri esküvőre készültök, és laza fonatokba, fürtökbe, esetleg kócos hatású kontyba rendezed a hajad, bátran nyúlhatsz a különböző virágdíszítésekhez.

 

A virágokból font koszorúk csodásan mutatnak, keretezik, bájossá teszik az arcodat – főleg akkor, ha a virágok színének kiválasztásánál arra is odafigyeltél, hogy passzoljanak a szemed, hajad, bőröd árnyalatához is. Ha ruhád és frizurád egyszerűbb, bátran válassz hatalmas, élénk, tömött virágokat, ha pedig visszafogottabb megjelenést szeretnél, apró, pasztellszínű virágokból készítsd fejdíszed.

 

Romantikus virágkoszorú

 

Ha látványos fonatokat készítesz a nagy napra, tűzdelt tele őket apró virágokkal! Egy ügyes kezű fodrász könnyedén elkészítheti neked ezt a bájos megoldást.

 

látványos fonatok

 

Természetesen egy szolidabb megoldás is menyasszonyi frizurád éke lehet: válassz egy virágot, amely jól bírja majd az egész napos hajtást, és tedd kontyod felé, vagy hullámos fürtjeidbe.

 

Esküvői konty

 

Mindehhez igazi virágokat is használhatsz, mi azonban inkább a művirágokat ajánljuk – nem csupán tartósabbak, de sokkal könnyebb is velük dolgozni. Ma már tökéletesen élethű művirágokat is beszerezhetsz, így nem kell a természetellenes hatástól tartanod.

 

Akármelyik megoldás mellett is döntesz, érdemes megfontolnod, hogy a hajadat díszítő virágok máshol is visszaköszönjenek, például a csokrodban, a dekorációban vagy a vőlegény kitűzőjében.

 

Ragyogó kontydíszek

 

Ha hajadat kontyba rendezed a nagy napon, egy gyönyörű kontydísszel koronázhatod meg a frizurád. A csillogó, apró kristálykövekkel vagy strasszokkal kirakott kontydíszek választéka óriási. A lazább, romantikusabb kontyokban a virágokat formázó díszek mutatnak igazán csodásan, de semmi sincs kőbe vésve: bátran játszhatunk a különböző formákkal, motívumokkal, díszítésekkel, amelyek akár az adott évszakhoz, vagy az esküvő tematikájához is passzolnak.

 

Ragyogó kontydíszek

 

Art Deco a frizurákban is

 

A 2015-ös esküvői ruhatrendek egyik meghatározó irányzata az 1920-as, ‘30-as évek megidézése. Igazán nincs nehéz dolgod, ha a te szívedhez is közel áll ez a stílus: ha megvan a tökéletes ruha, a különleges, hangsúlyos, sokszor drámai hatást keltő fejdíszek, haj- és fejpántok közül könnyedén kiválaszthatod azt az egyet, ami tökéletessé teszi az összképet.

 

Art Deco a frizurákban is

 

Ha még több inspirációt keresel menyasszonyi hajdísz témakörben, látogass el Pinterest oldalunkra!

Képek: pinterest.com