Esküvői
trendek

2022
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Lelkünk tiszta szerelmével oltár elé megyünk Hogy egymásnak örök hűséget tegyünk S ha szerelmünk lángja parázzsá csitulna Gyermekünk szemében újra s újra lobogna."


Kovács Mihály

Esküvői stílusok: Vintage (békebeli stílus)

Oszd meg a cikket: Válassz

Minden menyasszony már gyerekkorától tudja, hogy milyen esküvője legyen. De ha mégsem, akkor az esküvőszervezés megkezdése előtt érdemes eldönteni az esküvőd stílusát. Cikkünkben egy régi-új stílust mutatunk be, amellyel csodálatos lehet az esküvőd…

Vintage

 

Ez a szó magyarul talán nem sokat mond, de hat átfordítjuk retróra akkor talán többet mond. Bár a retro kifejezés nem teljesen azt a stílust takarja amit meg szeretnénk mutatni. Talán inkább békebelinek lehetne fordítani. Amerikában és nyugaton a vintage stílus az utóbbi időben nagyon közkedvelt lett, sok esküvőt szerveztek ennek a hangulatnak a szellemében.

 

Mik a hozzávalók egy vintage esküvő megszervezésének?

 

Mitől lesz valami békebeli? Gondolj csak az 30-as, 50-es évek amerikai vagy épp magyar filmjeire. Tegyél fel egy Hot Jazz Band vagy egy Budapest Bár CD-t és tudni fogod mit kell csinálni.

A legfontosabb, hogy minden amit választasz, legyen hangulathű, egészen a menyasszonyi ruhától a különböző kiegészítőkig. Sőt az esküvői fotók, vagy a videó hangulatában mindez még jobban visszaadható.

Íme egy kis ízelítő, milyen is a Vintage esküvő.

 

 

Képek: pinterest.com