Esküvői
trendek

2021
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Amikor megszólal az orgona zenéje,Elhangzik mindkettőnk ajkáról az igen.Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze,Szeretni akarlak és megtartani mindörökre.Kezem feléd nyújtom, szívem neked adomMelyet vissza soha nem kérekSzeress egy életben át, úgy mint én TégedÉs akkor is ha már nem élek."


Ady

Esküvői stílusok: Vintage (békebeli stílus)

Oszd meg a cikket: Válassz

Minden menyasszony már gyerekkorától tudja, hogy milyen esküvője legyen. De ha mégsem, akkor az esküvőszervezés megkezdése előtt érdemes eldönteni az esküvőd stílusát. Cikkünkben egy régi-új stílust mutatunk be, amellyel csodálatos lehet az esküvőd…

Vintage

 

Ez a szó magyarul talán nem sokat mond, de hat átfordítjuk retróra akkor talán többet mond. Bár a retro kifejezés nem teljesen azt a stílust takarja amit meg szeretnénk mutatni. Talán inkább békebelinek lehetne fordítani. Amerikában és nyugaton a vintage stílus az utóbbi időben nagyon közkedvelt lett, sok esküvőt szerveztek ennek a hangulatnak a szellemében.

 

Mik a hozzávalók egy vintage esküvő megszervezésének?

 

Mitől lesz valami békebeli? Gondolj csak az 30-as, 50-es évek amerikai vagy épp magyar filmjeire. Tegyél fel egy Hot Jazz Band vagy egy Budapest Bár CD-t és tudni fogod mit kell csinálni.

A legfontosabb, hogy minden amit választasz, legyen hangulathű, egészen a menyasszonyi ruhától a különböző kiegészítőkig. Sőt az esküvői fotók, vagy a videó hangulatában mindez még jobban visszaadható.

Íme egy kis ízelítő, milyen is a Vintage esküvő.

 

 

Képek: pinterest.com