Esküvői
trendek

2022
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Hogyha szeretsz, add a kezed És ne kérdezd, hogy ki vezetÉs ne kérdezd, hová megyünk,Csak az kívánd, hogy együtt legyünk."


Love story

A jó ajándék titka: a nászajándék lista

Oszd meg a cikket: Válassz

Kedves Házasulandó Pár! Szeretnék egy új lehetőséget bemutatni Nektek, ami megkönnyíti az ajándékok körüli dilemmát. Nyíregyháza belvárosában sétálgatva megláttam egy porcelán üzlet kirakatának kínálatát, ami teljesen lenyűgözött. Mivel hamarosan esküvő lesz a családomban, ezért úgy gondoltam megnézem, hátha találok valami jó ajándékot. Aztán nagy meglepetés ért mikor a kezembe akadt egy prospektus, amire az volt írva, Nászajándék lista. Kíváncsi voltam, hogy ez mit is takar, így Dr. Bagaméry- Szalay Beátával az üzlet tulajdonosával elbeszélgettem erről a lehetőségről.

Hogyan jött a nászajándék lista ötlete?

 

Az üzletnyitás után 1-2 hónappal házasodtunk össze a férjemmel, így ez nagyon aktuális téma volt. Szerintem nincs borzasztóbb annál, ha az ember nem tud mit kezdeni a nászajándékokkal. Elajándékozni pedig nem lehet és nem is illik, mert a családtagok megsértődnek. Így jött ez az ötlet, hogy segítünk egy egyedi lista összeállításában, amely olyan nászajándékokat tartalmaz, amelyeket szívesen használnak életük következő szakaszában, mint férj és feleség.

 

Mesélnél egy kicsit a nászajándék listáról?

 

A jegyespár előre egyeztetett időpontban felkeresi az üzletünket. Munkatársunk és a házasulandók az üzlet kínálatából, valamint a megrendelhető termékek közül összeállítják az igényeiknek megfelelő ajándékokat tartalmazó listát. Az ifjú pár tudatja a meghívottakkal, hogy a nászajándéklistájukat nálunk vezetik, amelyhez udvarias ajándékkérő-kártyát bocsátunk rendelkezésükre. A nászajándék lista on-line védett oldalon is elérhető, így a jegyesek folyamatosan követhetik, hogy mely tételeket vásárolták meg vendégeik, listájukat folyamatosan bővíthetik, módosíthatják. A vendégek kiválasztják az ajándékozni kívánt termékeket, vagy termékek kiválasztása nélkül egy tetszőleges összeggel is hozzájárulhatnak a nászajándék listán szereplő exkluzív ajándékokhoz.

 

Így az ifjú pár tényleg azt kapja, ami tetszik nekik. Mivel minden készlet külön darabokban is megvásárolható, így akár egy család is összedobhatja, ha egyben nem tudták volna megvenni.

 

Nászajándék

 

Említetted az ajándékkérő-kártyát. Ez mit tartalmaz?

 

Hivatalosan is tájékoztatja a családtagokat és barátokat a nászajándék listában feltüntetett ajándékozási lehetőségekre és annak módjára.

 

Már megvan a lista, meg van a kártya és eljött a nagy pillanat. Hogyan történik az ajándékok átadása?

 

Mi, az ünnepi vacsora helyszínén egy csodásan megterített asztalon állítjuk ki a nászajándékokat az ajándékozók nevének feltüntetésével. Persze csak akkor, ha szeretnék, hogy a nevük a tárgyak mellett szerepeljen. Mindezeken túlmenően a porcelán üzlet a násznép általi bruttó vásárlási érték 10%-nak megfelelő ajándékutalvánnyal kedveskedik az ifjú párnak. Ezt az utalványt tetszés szerint bármikor beválthatják nálunk.

 

Mit a tapasztalat? Mennyire ismerik az emberek ezt a lehetőséget?

 

A mai világban mindenki pénzt kér, és pénzt ad. De emellett sokan szeretnének ajándékozni is. Szeretnének a vendégek olyan dolgot is adni az ifjú párnak, ami később majd rájuk emlékezteti őket. Jó esetben valóban használják, de az is előfordulhat, hogy a szekrény mélyére kerülnek a hasznosnak hitt ajándékok. Véleményem szerint azért jó a mi szolgáltatásunk, mert lehetőséget adunk arra, hogy a házasulandók maguk válasszák ki ajándékaikat, valóban használják őket és így akár évek távlatából is az esküvőjüket juttatják majd eszükbe. Szerintem a jó ajándék lényege az, hogy célba találjon, ez a legfontosabb.

Képek: pinterest.com