Esküvői
trendek

2022
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Most valóság lesz minden édes remény,Mely ott él a szívünk rejtekén,Az élet és a szerelem tárt karokkal vár,S hogy szép lesz-e csak rajtunk áll."


Fagyajev

A 2015-ös menyasszonyi ruha trendek

Oszd meg a cikket: Válassz

A 2015-ös tavaszi kollekciók ismét mesés menyasszonyi ruhákat tartogatnak: romantikus szabásvonalak, drámai kiegészítők és új irányvonalak versengtek egymással a kifutókon. A legrangosabb divatházak tervezőivel ugyan nem könnyű tartani a lépést, de hiba lenne szó nélkül elmennünk a legújabb trendek meghatározó jegyei mellett!

1. Ejtett vállak

A vállat szabadon hagyó megoldás időtlen klasszikus, amely egyszerre teszi kifinomulttá, bájossá és rendkívül nőiessé a menyasszony megjelenését – nem véletlen, hogy többek között a nemrégiben elhunyt legendás tervező, Oscar de la Renta 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójában is számtalanszor visszaköszön ez a szabásvonal.

 

 

2. Új árnyalatok

A meleg, púderes árnyalatok mellett egészen új színek is megjelentek az esküvői palettán: a sápadt kékek, szürkék, akár mentazöldek hűvös csillogása elképesztően izgalmassá teszi ezt a trendet. A hideg ragyogás mellé aprólékosan kidolgozott, fenséges részleteket álmodtak meg a tervezők.

 

 

 

3. Mesés tüllszoknyák

Könnyedsége, eleganciája már kislányként is elvarázsol bennünket, és ez később sem változik. Egyszerre nőies és játékos, mesebeli és drámai – nincs még egy olyan anyag, mint a tüll, amely egyértelműen a 2015-ös tavaszi szezon kedvence.

 

 

4. Különleges pelerinek

A különböző bolerók, pelerinek, akár köpenyszerű esküvői kabátok viselésével lélegzetelállító hatást érhetünk el az oltár felé vezető úton. A földig érő változatok drámai eleganciája ellenállhatatlan az olyan menyasszonyok számára, akik a szokatlan, extravagáns megoldásokat keresik.

 

 

5. Királynői gallérok

A magasan záródó nyak után a pompás gallérok szigorú eleganciája vette be a kifutókat. Ez a megoldás azonnal fenséges, királynői megjelenést kölcsönöz az arának, miközben visszafogottan engedi láttatni a nyakszirt és a vállak finom vonalát.

 

 

6. Art deco

Az 1920-as, ‘30-as évek varázslatos világába nem nehéz beleszeretni: könnyed, kifinomult vonalvezetés és ragyogó részletek jellemzik a kor divatját, amely a tavaszi trendeket felvonultató kifutókon is helyet követelt magának.

 

 

Ha még több inspirációt merítenél a tavaszi kollekciók darabjaiból, vess egy pillantást Pinterest albumunkra, melyben a legcsodásabb ruhákat gyűjtöttük össze!

 

Forrás: www.brides.com, www.pinterest.com.

Képek: pinterest.com