Esküvői
trendek

2023
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Sírok, ha sírsz, ha ragyogsz, ragyogok,Néma barátod, rabszolgád vagyok,Alázatos és bizalmas barát,Aki nem kér semmit, csak néz és imád,És nem akar lenni, csak általad,Csak az árnyéka annak, ami vagy."


Szabó Lőrinc

A 2015-ös menyasszonyi ruha trendek

Oszd meg a cikket: Válassz

A 2015-ös tavaszi kollekciók ismét mesés menyasszonyi ruhákat tartogatnak: romantikus szabásvonalak, drámai kiegészítők és új irányvonalak versengtek egymással a kifutókon. A legrangosabb divatházak tervezőivel ugyan nem könnyű tartani a lépést, de hiba lenne szó nélkül elmennünk a legújabb trendek meghatározó jegyei mellett!

1. Ejtett vállak

A vállat szabadon hagyó megoldás időtlen klasszikus, amely egyszerre teszi kifinomulttá, bájossá és rendkívül nőiessé a menyasszony megjelenését – nem véletlen, hogy többek között a nemrégiben elhunyt legendás tervező, Oscar de la Renta 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójában is számtalanszor visszaköszön ez a szabásvonal.

 

 

2. Új árnyalatok

A meleg, púderes árnyalatok mellett egészen új színek is megjelentek az esküvői palettán: a sápadt kékek, szürkék, akár mentazöldek hűvös csillogása elképesztően izgalmassá teszi ezt a trendet. A hideg ragyogás mellé aprólékosan kidolgozott, fenséges részleteket álmodtak meg a tervezők.

 

 

 

3. Mesés tüllszoknyák

Könnyedsége, eleganciája már kislányként is elvarázsol bennünket, és ez később sem változik. Egyszerre nőies és játékos, mesebeli és drámai – nincs még egy olyan anyag, mint a tüll, amely egyértelműen a 2015-ös tavaszi szezon kedvence.

 

 

4. Különleges pelerinek

A különböző bolerók, pelerinek, akár köpenyszerű esküvői kabátok viselésével lélegzetelállító hatást érhetünk el az oltár felé vezető úton. A földig érő változatok drámai eleganciája ellenállhatatlan az olyan menyasszonyok számára, akik a szokatlan, extravagáns megoldásokat keresik.

 

 

5. Királynői gallérok

A magasan záródó nyak után a pompás gallérok szigorú eleganciája vette be a kifutókat. Ez a megoldás azonnal fenséges, királynői megjelenést kölcsönöz az arának, miközben visszafogottan engedi láttatni a nyakszirt és a vállak finom vonalát.

 

 

6. Art deco

Az 1920-as, ‘30-as évek varázslatos világába nem nehéz beleszeretni: könnyed, kifinomult vonalvezetés és ragyogó részletek jellemzik a kor divatját, amely a tavaszi trendeket felvonultató kifutókon is helyet követelt magának.

 

 

Ha még több inspirációt merítenél a tavaszi kollekciók darabjaiból, vess egy pillantást Pinterest albumunkra, melyben a legcsodásabb ruhákat gyűjtöttük össze!

 

Forrás: www.brides.com, www.pinterest.com.

Képek: pinterest.com