Esküvői
trendek

2025
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Sírok, ha sírsz, ha ragyogsz, ragyogok,Néma barátod, rabszolgád vagyok,Alázatos és bizalmas barát,Aki nem kér semmit, csak néz és imád,És nem akar lenni, csak általad,Csak az árnyéka annak, ami vagy."


Szabó Lőrinc

2015-ös esküvői meghívó trendek

Oszd meg a cikket: Válassz

Összeválogattunk nektek három meghívó kollekciót, melyek 2015-ben megállják a helyüket. Lesz benne romantikus, természetes és praktikus változat is. Vajon a ti esküvőtökhöz melyik illik majd jobban? Kellemes válogatást hozzá!

Természet ihlette

Ez a meghívótípus tökéletes választás akkor, ha valaki kültéri esküvőt tervez és a természetesség, egyszerűség inspirálja. A meghívók többségében a fa textúra és anyag is megjelenik. Nekünk ezek voltak a kedvenceink:

 

 

Rusztikus, romantikus

Ez a meghívó sem áll messze a természetességtől, de itt inkább a romantika dominál. Egyszerű kivitel, klasszikus betűtípus, csipke és apró virágok. Ez teszi különlegessége ezeket a meghívókat.

 

 

A praktikum jegyében

Ha sok információt szeretnénk átadni a közelgő esküvőről, akkor ez a meghívótípus a legjobb döntés. Belefér az esküvői program, a menü, egy térképe, vagy akár még egy visszaigazoló kártyát is tehetünk bele. És nem kell attól félni, hogy túl zsúfolt lesz!

 

Képek: pinterest.com