Esküvői
trendek

2022
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"Amikor megszólal az orgona zenéje,Elhangzik mindkettőnk ajkáról az igen.Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze,Szeretni akarlak és megtartani mindörökre.Kezem feléd nyújtom, szívem neked adomMelyet vissza soha nem kérekSzeress egy életben át, úgy mint én TégedÉs akkor is ha már nem élek."


Ady

2016-os esküvői meghívó divatirányzatok

Oszd meg a cikket: Válassz

Vajon milyenek az új stílusok, divatok? Melyek az igazán szép színek? Hogyan válasszunk esküvői meghívót, hogy lépést tartsunk a korral? Ezekre a kérdésekre sokan sokféle választ adnának….de a legfontosabbról nem szabad elfeledkeznünk. Az esküvői meghívónak jellemeznie kell az ifjú párt.

Ne engedjük, hogy más válasszon helyettünk, a meghívó a mi saját döntésünk legyen. A kínálat igazán széleskörű és a meghívót mind színében, formájában, kinézetében is illeszthetjük az esküvő napjához. Termékeink megfelelnek a romantikát, de a játékos, stílusos kinézetet kedvelőknek is – mindez kedvező árakon. Meghívóinkra jellemző a nemes egyszerűség de a részletgazdag, luxus kidolgozás is.

 

Meghívó 2016

 

Az esküvői meghívónak jellemezni kellene az ifjú párt.

 

Kimondottan elegáns stílusú vagy extravagáns meghívót szeretnétek kiemelkedve a hétköznapi sztereotípiákból? Kínálatunkban megtalálhatóak a különböző színű, méretű és dizájnú meghívók.

 A legújabb irányzatokból nem hiányozhatnak a szép és egyben elegáns kiegészítők, melyek eleganciát és pezsgést kölcsönöznek egy adott terméknek.

 

Pezsgő színű meghívó

 

 

A vaj színű papír a bézs és a világosbarna a nagy kedvencek táborába tartoznak.

 

Vajszín meghívó

 

A romantikát kedvelőknek ajánljuk a kézzel készített nagyon szép csipkemintás meghívót.

 

Romantikus meghívó

 

Tetszik nektek a bross és a szatén szalag? Szeretnétek a meghívótokat részletekbe menően az esküvői dekorációhoz hangolni?

 

Bross és szalag

 

Vagy inkább a luxus és a minőség variációját részesítenétek előnyben?

 Luxus és minőség

 

Amennyiben több termékünket is szeretnétek megtekinteni, látogassatok el honlapunkra www.eskuvoimeghivok.hu. Luxus, stílusos, modern, vicces….van miből választani. A kiválasztott meghívót egybehangolhatjuk az üvegre ragasztható vignettával, az esküvői menüvel vagy az ültetőkártyával. Mintáinkat ingyenesen küldjük.

 

Meghívó

 

Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Nagy Nap igazán tökéletes legyen, mivel ezen esemény kivételes és megismételhetetlen.

 

Meghívó

 

 

Képek: pinterest.com