Esküvői
trendek

2023
tovább »

Nemaradj le
rólunk!

Iratkozz fell hírlevelünkre a legújabb trendekért, cikkekért, hasznos tudnivalókért.

A nap
képe

Városi elegancia
Még több nap képe »

A nap idézete


"A boldogságot nem lehet ajándékba kapni, Egyetlen titka: adni mindig csak adni.Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet,És sok-sok önzetlen tiszta szeretetet."


Goethe

2015-ös esküvői meghívó trendek

Oszd meg a cikket: Válassz

Összeválogattunk nektek három meghívó kollekciót, melyek 2015-ben megállják a helyüket. Lesz benne romantikus, természetes és praktikus változat is. Vajon a ti esküvőtökhöz melyik illik majd jobban? Kellemes válogatást hozzá!

Természet ihlette

Ez a meghívótípus tökéletes választás akkor, ha valaki kültéri esküvőt tervez és a természetesség, egyszerűség inspirálja. A meghívók többségében a fa textúra és anyag is megjelenik. Nekünk ezek voltak a kedvenceink:

 

 

Rusztikus, romantikus

Ez a meghívó sem áll messze a természetességtől, de itt inkább a romantika dominál. Egyszerű kivitel, klasszikus betűtípus, csipke és apró virágok. Ez teszi különlegessége ezeket a meghívókat.

 

 

A praktikum jegyében

Ha sok információt szeretnénk átadni a közelgő esküvőről, akkor ez a meghívótípus a legjobb döntés. Belefér az esküvői program, a menü, egy térképe, vagy akár még egy visszaigazoló kártyát is tehetünk bele. És nem kell attól félni, hogy túl zsúfolt lesz!

 

Képek: pinterest.com